Termeni si conditii

Conditii de comercializare ale produselor S.C. PRESTO COMPANY S.R.L.
Bine ati venit pe site-ul www.cofetaria-ina.ro!
Acest site este proprietate a S.C. PRESTO COMPANY S.R.L. cu datele de identificare: RO 3595736 si J40/6863/1993.
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, reprezentantilor / imputernicitilor societatilor comerciale se face in conformitate cu cerintele dictate de Ordinul nr. 52/2002
In magazinul din Str. Constantin Radulescu-Motru 6 B, Piata Tineretului, Sector 4,  spatiul de vanzare este supravegheat cu camere video pentru a asigura siguranta clientilor si a angajatilor.
Conditii generale
Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC PRESTO COMPANY SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).

Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la sediul SC PRESTO COMPANY SRL, clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze.
Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
2. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 5 zile înainte.
4. Comenzile telefonice și on-line sunt valide doar după confirmarea acestora printr-un număr de comandă.
5. Comenzile personalizate se transmit cu cel puţin 7 zile înainte de data eliberării acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte.
6. Preluarea comenzilor se sistează în momentul atingerii capacităţii maxime de producţie.
Acestă informaţie este afişată în timp real pe site-ul www.cofetaria-ina.ro.
7. Modalităţile de plată sunt: numerar, card , tichete de masă, tichete cadou sau virament.
8. În cazul achitării cu tichete de masă/cadou nu se emit facturi persoanelor juridice.
9. Facturile pentru luna anterioară se pot emite doar până pe data de 10 a lunii în curs.
10. Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile.
11. Ne rezervăm dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea verificării corectitudinii comenzii și a datelor transmise.
12. Produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de siguranță alimentară, respectând normele de igienă în acest domeniu având la bază implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP. La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC PRESTO COMPANY SRL nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de catre client, conform indicatiilor de temperatura mentionate in certificatul de conformitate (intre +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; intre +2°C si +8°C pentru torturi, prajituri, miniprajituri, patiserie cu umplutura; -18°C pentru inghetata, parfait).
13. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și SC PRESTO COMPANY SRL.
14. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informaţii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informaţii despre produsele și serviciile firmei.
15. Produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, țelină, muștar, semințe de susan și alte produse derivate ale acestora.
16. Produsele vandute la kilogram pot varia cu +/- 10 – 15% din gramajul solicitat.

Facebook